Billigform.dk

Find øvelser og tilbud på træningsudstyr, sportstøj, kosttilskud med mere.

Odin R650 Romaskine m. Kinomap

Odin R650 Romaskine m. Kinomap

Mærke: Odin

Fundet til 3299.00 kr

5500.00 kr

Du sparer: 2201 kr

Gå til butik

Kort beskrivelse af Odin R650 Romaskine m. Kinomap

Odin R650 er en god romaskine til dig, der vil have en kompakt model til hjemmet og en god pris, men som stadig vil have fede funktioner som Kinomap.

Odin R650 Romaskine m. Kinomap er på tilbud og kan købes her

Vi anbefaler Odin R650 med kinomap

Odin R650 er vores bedst-i-test. når vi snakker romaskiner til hjemmebrug. Uden at være på tilbud, er den til at betale, men stadig i højest kvalitet, som giver alle en god og solid tur på romaskinen. Samtidig er den kompakt og derfor et rigtig godt bud, når vi snakker romaskine til hjemmet.

Hvad kan jeg se på Odin R650 display?

Skærmen er nem og brugervenlig, så det er lige til at komme i gang.
Af oplysninger finder du blandet andet distance, kalorietælling og åretag.

Hvad giver kinomap af muligheder?

Kinomap er en stor fordel af have, når du er kommet godt i gang med gøre brug af romaskinen. Her får du nemlig muligheden for, at forbinde din Odin R650, med din iPad som kan placeres i iPad holderen. Det giver muligheden for en virtuel træning, som kan give motivation og en bedre ro-oplevelse, til dig der være mere ambitiøs eller bare godt til lige træningslegetøj.

Odin R650 mål og funktionaliteter

Romaskinen måler 162 i længde, 53,7 i bredde og 87,8 i højden. Samtidig kan den foldes sammen ved rejse den op, så den med lethed kan placeres, uden at fylde for meget. Endnu en god årsag til at vi anbefaler den til hjemmet. Odin R650 vejer lige knap 22 kg, og kan holde til en brugervægt på 130 kg. Du har mulighed for justerbare på modstandsstyrken manuelt.

Fitness udstyr fra Odin

Er Odin mærket på fitness udstyret, er du sikret den højeste kvalitet indenfor udstyr til hjemmefitness.

Udover odin r650 romaskine m. kinomap kan du finde alt fra løbebånd, spinningscykler, bænkstativer, basketkurve, håndvægte og listen fortsætter. Der er næsten ikke det sportsudstyr, du ikke kan finde når det kommer fra Odin's udstyr.

Odin er særligt populære for deres Walking Pad, Odin T800 Løbebånd og deres Odin R900 romaskine

Se alle Odin's produkter her

Guide til brug af Odin romaskine

Du kan se denne video og få en ide om hvordan en romaskine fra Odin benyttes. I videoen præsenteres flere romaskiner fra Odin, men teknikken er mere eller mindre den samme, hvis du roer på en odin r650 romaskine m. kinomap