Billigform.dk

Find øvelser og tilbud på træningsudstyr, sportstøj, kosttilskud med mere.

Kom nemmere op på de 10.000 skridt

Odin R1 Walking Pad

Under coronakrisen, fandt vi ud af at vi faktisk godt kan finde ud af at arbejde hjemmefra. Og det er helt sikkert noget, der er kommet for at blive, viser det sig.

Dette giver en mulighed vi her vil skrive en artikel om. Det er nemlig noget vi også ser blive mere og mere populært i hjemmet, blandt folk der jævnligt har en hjemmearbejdsdag, som sidder på computeren og arbejder i løbet af dagen.

Man kan nemlig slå to fluer med et smæk.
Med et walking pad, er det markant nemmere, at runde de 10.000 skridt - uden egentligt at yde den store indsats. Du tvinger ikke dig selv udenfor, på en våd mandag. Nej, du kan nemlig med lethed folde det ud under et hævet skrivebord, og fortsætte med at være fokuseret på arbejdet.

Vi hører fra flere og flere danskere, at de ved gå 1-2 timer mens de arbejder, pludselig har gået kilometer på en walking pad, uden overhovedet at have bemærket det.

Vi anbefaler Odin R1 Walking Pad

Et Odin R1 Walking Pad er vores anbefaling. Det er en walking pad med kvalitet og indbygget motor, så du ikke selv skal gå den i gang. Derudover kan den komme op på 10 km/t, hvilket endda giver dig mulighed for at løbe en tur på det, hvis du skulle få lyst til det også. Samtidig er en af de største fordele ved en Odin R1 Walking Pad at den er foldbar, og ikke fylder stuen/kontoret op med at løbebånd. På den måde kan du finde den frem under arbejdets gåtur og gemme den væk i skabet igen når dagen er omme.