Billigform.dk

Find øvelser og tilbud på træningsudstyr, sportstøj, kosttilskud med mere.

LMX. Box Jump Kasse Soft 45 cm

LMX. Box Jump Kasse Soft 45 cm

Fundet til 5475.00 kr

 

Gå til butik

Kort beskrivelse af LMX. Box Jump Kasse Soft 45 cm

LMX. bløde plyo kasser, som kan stables og holdes på plads ved hjælp af velcro. Det bløde materiale gør dem velegnede til box jumps. Stabl kasserne op i højden for at udføre øvelser som høje box jumps eller som en forhindring du kan kravle over evt.

Kom i form med en box jump kasse

Box jump kasser er populære som aldrig før og det giver rigtig god mening. Det er nemlig sådan, at med dette enkelte træningselement, kan du få brugt alle muskler og led og så endda fra hjemmet. Og så er det altså bare sjovere end at løfte vægte. Se videoen her og få ideer til hvilke øvelser du kan lave med en box jump kasse.

Øvelser du kan lave med en Box jump kasse derhjemme

  • Box jump øvelsen: Dette er en meget grundlæggende øvelse, hvor du starter med at stå foran din box jump kasse og springer op på boxen med begge fødder på samme tid. For at gøre øvelsen sværere, kan du prøve at springe op på boxen med et enkelt ben eller lande på boxen i en squat position.
  • Step-up øvelsen: Denne øvelse ligner en box jump, men i stedet for at springe op på boxen, skal du træde op på den med det ene ben ad gangen. Dette er en rigtig god øvelse for at styrke benene og core musklerne.
  • Box dips øvelsen: For at lave denne øvelse, skal du stå med ryggen mod din box jump kasse og læne dig frem med armene helt strakte. Bøj derefter dine albuer og sænk dig ned til boxen, indtil dine arme er vinkelrette. Derefter skal du presse dig selv op igen ved at strække dine arme. Denne øvelse er god for triceps og overkropsstyrke.

Med disse 3 nævnte øvelser, får du altså dækket størstedelen af dine muskler og core i kroppen, så det er et rigtig godt sted at starte. Dog er der mange flere øvelser at foretage og det gør kun træningen sjovere, med lidt variation. Du kan se andre gode øvelser med en box jump kasse i denne video